Sorteer op
 • Real Madrid telefoonhoesje iPhone 7 Plus backcover zwart
  Real Madrid telefoonhoesje iPhone 7 Plus backcover zwart
  € 13,95
 • Liverpool hoesje iPhone 7 Plus TPU backcover
  Liverpool hoesje iPhone 7 Plus TPU backcover
  € 13,95
 • Mbappe TPU voetbal hoesje iPhone 7 Plus
  Mbappe TPU voetbal hoesje iPhone 7 Plus
  € 14,95
 • PSG logo hoesje iPhone 7 Plus softcase
  PSG logo hoesje iPhone 7 Plus softcase
  € 14,95
 • Manchester City hoesje iPhone 7 Plus backcover softcase
  Manchester City hoesje iPhone 7 Plus backcover softcase
  € 14,95
 • Ronaldo Portugal hoesje iPhone 7 Plus backcover softcase
  Ronaldo Portugal hoesje iPhone 7 Plus backcover softcase
  € 14,95

Voetbal hoesjes voor de iPhone 7 Plus

De iPhone 7 Plus is de grote variant van de iPhone 7. Voor zowel de iPhone 7 als iPhone 7 Plus hebben een uitgebreid assortiment voetbal hoesjes. 

Uniek en gevarieerd assortiment

Bijna alle voetballiefhebbers worden bediend met het gevarieerde aanbod van unieke voetbal ontwerpen voor de iPhone 7 Plus. De voetbal hoesjes van Mbappé en Ronaldo zijn erg gewild, maar ook de telefoonhoesjes met voetballogo's zijn populair. Mocht je een speciale wens hebben voor een voetbal hoesje, laat het ons weten en we kijken samen naar de mogelijkheden!

iPhone 7 Plus en iPhone 8 Plus, zelfde telefoonhoesje?

Inderdaad. De voetbal telefoonhoesjes voor de iPhone 7 Plus passen ook op een iPhone 8 Plus en dit geldt ook andersom. Het formaat is exact gelijk, alleen de prestaties van de twee smartphones is wat het verschil maakt. Dit is niet altijd voor iedereen duidelijk waardoor we ook een speciale pagina hebben ingericht voor iPhone 8 Plus voetbal hoesjes.

De iPhone 7 Plus net weer iets groter

Net zoals het toestel zijn ook de iPhone 7 Plus hoesjes een stuk groter dan bijvoorbeeld de iPhone 7 voetbal hoesjes. Het toestel wordt erg veel in de zakelijke markt gebruikt, omdat het door het grote scherm erg geschikt is om mee te werken. Een grotere smartphone betekent ook een grotere kans op schade, want er is nou eenmaal meer oppervlakte wat aangetast kan worden. Behalve dat onze iPhone 7+ hoesjes er mooi uitzien, beschermen ze ook uitstekend de smartphone, dit is natuurlijk ook het primaire doel van een telefoonhoesje.

Service en prijs van topkwaliteit

De prijs is belangrijk en daarom is het extra lekker als er nooit  verzendkosten worden gerekend. De prijs van de artikelen in de webwinkel is de daadwerkelijke prijs die betaald wordt en daar komt helemaal niets bij. Ook voor onze Belgische klanten worden geen extra kosten voor de verzending in rekening gebracht. Voor vragen, opmerkingen, suggestie of andere zaken is onze klantenservice goed bereikbaar, ook via WhatsApp (0629732944). 

© 2018 - 2024 voetbalhoesjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel